Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS  |   | 

 

0

61 de persoane din județul Călărași vor pleca luna viitoare să culeagă căpșuni, în Spania

  • Listat: 22 ianuarie 2014 12:31

Descriere

munca spaniaÎn perioada 15 -16 ianuarie 2014, ANOFM a organizat, la Slatina, selecția pentru locurile de muncă din domeniul agricol, Spania.

Dintre cele 71 persoane din județul Călărași , participante la această acțiune, 61 de femei au obținut un contract de muncă pe o perioadă de 3 luni. Acestea vor pleca în Spania la jumătatea lunii februarie 2014 și vor presta muncă necalificată în agricultură pentru un salariu de 39.48 euro brut/zi.

Au participat la selecție numai persoanele înscrise în baza de date a AJOFM Călărași și numai pe baza invitației de participare emisă de către instituție.

Înregistrarea pentru un loc de muncă în străinătate se face pe baza următoarelor documente: copie CI, cazier judiciar, adeverinta de la medicul de familie cu mențiunea ” clinic sănatos – apt de muncă” și Curriculum Vitae Europass în limba română.

Precizăm faptul că este necesară actualizarea , ori de câte ori este cazul, a datelor de contact ale solicitanților care sunt deja înregistrați în evidența AJOFM Călărași, pentru a putea fi înștiințați în eventualitatea organizării altor selecții.

Responsabil mass-media,

Simona DONCIU
ID de referinta anunt: Nu este disponibil.

Linkuri sponsorizate

ANUNŢURI MUNTENIA - ANUNŢURI GRATUITE DIN REGIUNEA MUNTENIA

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

PUBLICITATE

Anunțuri Recomandate

Bani online

Castiga bani

Cele mai vizualizate anunturi

Anunturi Muntenia

Publicitate